Sinds 3 jul. 2021 update Sciensano niet langer de vaccinatiecijfers in het weekend. Bijgevolg is de volgende update van de cijfers op 18 okt. 2021.
LAATSTE UPDATE

Archief

NL Deze pagina bevat informatie, grafieken, tabellen en links die intussen niet langer relevant zijn om op het dashboard weer te geven.

FR Cette page contient des informations, des graphiques, des tableaux et des liens qu'il n'est plus pertinent d'afficher sur le tableau de bord.

EN This page contains information, charts, tables and links that are no longer relevant to display on the dashboard in the meantime.

Zomerplan

Zomerplan

Doorlooptijd van een vaccin

De doorlooptijd tussen leveren en toedienen van vaccins. De berekening kan op 2 manieren gebeuren. De eerste mogelijkheid is een berekening gebaseerd op de tijd dat een dosis beschikbaar was voor toediening. Een tweede manier is om te kijken hoelang het duurt alvorens een levering volledig is toegediend. Beide grafieken zijn beschikbaar.
a Sinds 22 maart wordt over het hele land gebruik gemaakt van injectiespuiten met een laag dood volume waardoor er gemiddeld 6,8 dosissen uit een Pfizer flacon en 11,5 dosissen uit een AstraZeneca en Moderna flacon gehaald kunnen worden (inclusief verlies). De doorlooptijd is hierop herberekend.

Initiatief van vrijwilligers

Deze pagina is een initiatief van vrijwilligers die bereid zijn een beetje van hun (weinige) vrije tijd te gebruiken om accurate data bij elkaar te sprokkelen om zo dit dashboard te verwezenlijken. De cijfers zijn steeds onderbouwd met erkende bronnen. Dit initiatief is niet in opdracht van een derde partij en is niet verbonden aan een instelling.

Wilt u helpen met het bijhouden en opzoeken van de data? Spreek me aan op twitter @jorisvaesen of via linkedin, of stuur een mailtje naar joris@appstorm.be.

Wilt u dit project steunen? Ga naar buymeacoffee.com/jorisvaesen (PayPal en kredietkaart) of stort rechtstreeks op BE97 7310 5104 8849.

BELFIUS:
KBC/CBC:
BNP PARIBAS:
qr-code

U kan het bedrag zelf kiezen in de app.