LAATSTE UPDATE

Archief

NL Deze pagina bevat informatie, grafieken, tabellen en links die intussen niet langer relevant zijn om op het dashboard weer te geven.

FR Cette page contient des informations, des graphiques, des tableaux et des liens qu'il n'est plus pertinent d'afficher sur le tableau de bord.

EN This page contains information, charts, tables and links that are no longer relevant to display on the dashboard in the meantime.

Zomerplan

Zomerplan

Doorlooptijd van een vaccin

De doorlooptijd tussen leveren en toedienen van vaccins. De berekening kan op 2 manieren gebeuren. De eerste mogelijkheid is een berekening gebaseerd op de tijd dat een dosis beschikbaar was voor toediening. Een tweede manier is om te kijken hoelang het duurt alvorens een levering volledig is toegediend. Beide grafieken zijn beschikbaar.
a Sinds 22 maart wordt over het hele land gebruik gemaakt van injectiespuiten met een laag dood volume waardoor er gemiddeld 6,8 dosissen uit een Pfizer flacon en 11,5 dosissen uit een AstraZeneca en Moderna flacon gehaald kunnen worden (inclusief verlies). De doorlooptijd is hierop herberekend.

Vrijwillig initiatief

Joris Vaesen

Hallo, ik ben Joris Vaesen, software ontwikkelaar en Data-expert. Op 7 januari 2021 besloot ik dit dashboard online beschikbaar te stellen voor iedereen die op zoek was naar officiële en onderbouwde cijfers over de vaccinatiecampagne in België. Dit initiatief is volledig onafhankelijk en niet in opdracht van een derde partij en is niet verbonden aan een instelling.

Heb je vragen of opmerking over data of visualisaties of wens je meer algemene info? Spreek me dan aan op mastodon @jorisvaesen, twitter @jorisvaesen of linkedin, of stuur een mailtje naar joris@appstorm.be.

Wilt u dit project steunen? Ga naar buymeacoffee.com/jorisvaesen (PayPal en kredietkaart) of stort rechtstreeks op BE97 7310 5104 8849.

BELFIUS:
KBC/CBC:
BNP PARIBAS:
qr-code

U kan het bedrag zelf kiezen in de app.