Beste gewaardeerde bezoeker

Drie jaar geleden, op 7 januari 2021, begon ik aan iets waarvan ik op dat moment echt niet wist wat het zou worden. Eén ding was wel meteen duidelijk: mijn streven om een betrouwbare informatiebron te zijn te midden van de Covid-19 pandemie. Jullie bezoeken, steun en betrokkenheid hebben deze plek tot een waardevolle hub gemaakt voor inzichten over covid-vaccinaties.

Vandaag is dit dashboard niet langer relevant. Door het schrappen van datasets kan het geen betrouwbare informatie meer verstrekken en geeft het geen volledig beeld meer van de lopende campagnes. Met de nodige spijt, maar zeker ook trots, moet ik melden dat covid-vaccinatie.be dan ook gesloten zal worden.

Hoewel dit hoofdstuk ten einde komt, koester ik de herinneringen aan onze gedeelde reis en de waardevolle interacties die we hebben gehad. Jullie bezoeken, interacties en interesse hebben een onmiskenbare impact gehad en bijgedragen om helderheid te verschaffen in deze uitdagende tijden en druk gezet op politiek en andere sectoren om hun uiterste best te blijven doen.

Ik wil jullie bedanken voor jullie tijd, betrokkenheid en het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld.

Met oprechte dankbaarheid

Joris Vaesen

In de pers